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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 100 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
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| Acqua (g) | g | 12.8 | | | 12.8 | A | Drying | |
| Energia (kcal) | kcal | 333 | | | 333 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 1393 | | | 1393 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 10.6 | | | 10.6 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
| Lipidi (g) | g | 1.9 | | | 1.9 | A | Solvent extraction | |
| Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 68.4 | | | 68.4 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
| Amido (g) | g | 61.5 | | | 61.5 | A | Enzyme hydrolysis | |
| Zuccheri solubili (g) | g | 0.8 | | | 0.8 | A | Colorimetric method | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Fibra totale (g) | g | 8.5 | | | 8.5 | S | Imputation | |
| MINERALI |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 100 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Sodio (mg) | mg | 4 | | | 4 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Potassio (mg) | mg | 320 | | | 320 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Calcio (mg) | mg | 39 | | | 39 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Fosforo (mg) | mg | 393 | | | 393 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Ferro (mg) | mg | 2.4 | | | 2.4 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| VITAMINE |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 100 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Tiamina (mg) | mg | 0.16 | | | 0.16 | A | Fluorimetric method | |
| Riboflavina (mg) | mg | 0.08 | | | 0.08 | A | Fluorimetric method | |
| Niacina (mg) | mg | 5.50 | | | 5.50 | A | Microbiological assay | |
| Vitamina C (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |