Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 3.0 | | | 0.9 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 364 | | | 109 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 1524 | | | 458 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 4.8 | | | 1.4 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.9 | | | 0.3 | A | Analytical or calculation method not known | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 88.0 | | | 26.4 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0 | | | 0 | A | Enzyme hydrolysis | |
Zuccheri solubili (g) | g | 88 | | | 26.4 | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 3.5 | | | 1.1 | A | Enzymatic-gravimetric method | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Sodio (mg) | mg | 21 | | | 6 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Potassio (mg) | mg | 1229 | | | 369 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Calcio (mg) | mg | 62 | | | 19 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 151 | | | 45 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 3.5 | | | 1.1 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | tr | | | tr | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.10 | | | 0.03 | A | Fluorimetric method | |
Niacina (mg) | mg | 7.80 | | | 2.34 | A | Microbiological assay | |
Vitamina C (mg) | mg | 14 | | | 4 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 500 | | | 150 | A | High-performance liquid chromatography | |
ALTRI COMPOSTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acido fitico (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |